УБД і родинам киян, загиблих в АТО, у квітні передали 84 земельні ділянки, ще 9 – на опрацюванні

7 Липня 2016 10:51

У квітні у приватну власність було передано землю 84 учасникам АТО і членам сімей загиблих в АТО киян. Про це стало відомо з відповіді КМДА на запит користувача «Доступу до правди».

Зокрема йдеться про землю комунальної власності територіальної громади Києва для будівництва та обслуговування жилих будинків та господарських будівель і споруд у селищі Биківня (Деснянський район Києва).

Раніше право користування землею площею 9, 9646 га мало КП «Спецжитлофонд».

Також у відповіді на запит йдеться про те, що на сьогодні КМДА визначила ще 9 земельних ділянок, які може бути відведено учасникам АТО та родинам киян, які загинули в АТО.

Згідно з розпорядженням міського голови Києві, у листопаді 2014 року створено робочу групу з опрацювання питання соціального захисту киян-учасників АТО та сімей киян, які загинули під час АТО. До складу групи увійшли, зокрема, представники ГО «Київська спілка ветеранів антитерористичної операції».

У перелік обов’язків групи входить:

·         вибір територій відповідно до існуючої містобудівної ситуації (документації) під багатоповерхове, малоповерхове або індивідуальне будівництво;

·         формування порядку виділення земельних ділянок під індивідуальне будівництво.

Читати відповідь та запит повністю

 

«Доступ до правди»