У Житомирі шукають начальника відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації

31 Серпня 2017 15:13

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області шукає начальника відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації. Про це повідомляє сайт «20 хвилин».

Мета посади: інформаційне супроводження діяльності Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області; забезпечення співпраці із засобами масової інформації та іншими зацікавленими сторонами.

Функціональні обов’язки:

·         реалізація комунікативних заходів з питань інформування громадськості про безоплатну правову допомогу в Житомирській області;

·         підготовка інформаційних матеріалів щодо функціонування системи безоплатної правової допомоги в Житомирській області;

·         взаємодія зі ЗМІ (реагування на інформаційні запити, потреби та виклики); змістовне наповнення веб-ресурсів (веб-сайт, сторінки у соціальних мережах);

·         забезпечення підготовки довідкових, інформаційних, аналітичних, звітних та інших матеріалів про діяльність системи надання безоплатної правової допомоги у регіоні.

Вимоги: володіння державною мовою, вища освіта не нижче другого (магістерського) рівня. Вища освіта за спеціальностями у галузях знань «Гуманітарні науки», «Журналістика» є перевагою, стаж роботи не менше як три роки, навички організації комунікативних заходів для громадськості та ЗМІ.

Для участі у конкурсі на зайняття вакантної посади необхідно надіслати резюме та мотиваційний лист українською мовою на електронну адресу org.zhytomyr@legalaid.zt.ua  до11 вересня 2017 року включно.

 

 

«Доступ до правди»