У Садового наїздили майже на мільйон гривень

14 Січня 2016 12:04

На утримання та обслуговування автомобілів виконкому Львівської міськради у 2015 році було витрачено 960,7 тис. грн. Загалом в автопарку мера Львова та очільників виконкому 7 автомобілів марки «Тойота», 1 «Мерседес», 1 «Мазда» та 2 автомобілі ГАЗ. Таку інформацію повідомив керуючий справами виконкому на запит журналіста «Доступу до правди». 

На балансі виконавчого комітету Львівської міської ради перебуває 8 автомобілів: «Тойота Авенсіс» - 4 шт., «Тойота Кемрі»  - 2 шт., «Тойота Корола Седан» - 1 шт., «Мерседес Спринтер 213» – 1 шт. На балансі адміністративно-господарського управління міської ради перебуває «Мазда Кседос» – 1 шт. Ще два автомобілі - ГАЗ 33023 та ГАЗ 3110 - перебувають на балансі  в АТ ПАТ «Фірма Львів-Петроль». 

Одну «Тойоту Кемрі» та одну «Тойоту Авенсіс» утримує виконавчий комітет ЛМР. Фактичні видатки на їхнє утримання у 2015 році становили 227,3 тис.грн. Щодо інших автомобілів виконавчому комітету ЛМР надавало транспортні послуги ЛКП «Ратуша-Сервіс», фактичні видатки на ці послуги           становили: у 2015 році - 733,4 тис.грн. 

Як сказано у відповіді на запит, автомобілями користуються керівники установи (міський голова, заступники міського голови, керуючий справами виконкому, секретар ради), а також  у разі виробничої необхідності - інші працівники виконавчого комітету ЛМР. 

Читати запит та відповідь повністю

 «Доступ до правди»

Фото galinfo.com.ua