У МВС 6 фахівців за рік опрацювали 4726 запитів на інформацію

10 Березня 2017 11:01

Міністерство внутрішніх справ України у 2016 році опрацювало 4726 запитів на отримання публічної інформації. Про це міністерство повідомило у відповідь на запит від «Доступу до правди».

Із публічними запитами у МВС працює відділ організації доступу до публічної інформації Департаменту з питань режиму та службової діяльності МВС. У цьому відділі працює шестеро осіб. Із них одна посада начальника відділу та п’ять посад головних спеціалістів відділу. Вакансії у відділі наразі відсутні.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Питання оплати праці працівників державних органів» у 2017 році, начальник відділу отримує 6900 гривень зарплатні, а головні спеціалісти – 5900.

«Працівники зазначеного відділу також забезпечують прийняття запитів на публічну інформацію від засобів масової інформації, а прийняття та реєстрацію звернень громадян, які надійшли до МВС поштою, електронною поштою, особисто та телефонним зв’язком забезпечує окремий підрозділ Департаменту – відділ організації роботи зі зверненнями громадян», йдеться у відповіді МВС.

Середньомісячне навантаження з опрацювання запитів на отримання публічної інформації на кожного працівника відділу становить 65 запитів.

Пересилання* - надіслано належним розпорядникам  інформації

 

Діаграма складена на основі офіційного сайту МВС

 

«Доступ до правди»

Читайте також:

На запити і звернення громадян у МОЗі відповідають 5 осіб

У Мінприроди відділ з 4-х осіб опрацював за рік 1077 запитів

У Мінсоцполітики з інформаційними запитами працює одна людина

 

 

Проект "Хто відповідає на запити?"