У Києві культурна програма на 9 травня коштувала 83 тисячі, а соціальна – 500 тис грн

12 Травня 2016 11:13

Культурно-мистецька програма урочистостей до річниці перемоги коштувала бюджету Києва близько 83 тис грн. Про це стало відомо з відповіді КМДА на запит «Доступу до правди».

Загальна вартість культурно-мистецького проекту «Рокам ніколи пам’яті не стерти» складає 74,89 тис грн, ще близько 8 тис грн – витрати на ПДВ.

Зокрема кошти було витрачено на звукову техніку, сцену, світлову техніку, банери, зарплату, квіти, транспорт та організацію прес-конференції.

Департамент соціальної політики повідомив, що кошторис на проведення заходів по відзначенню Дню пам’яті та примирення і Дня Перемоги складає 500 тис грн. Зокрема кошти були витрачені на:

·         проведення концерту в Київському міському клінічному шпиталі інвалідів (придбання квітів та інше) 5 травня;

·         на святкову зустріч керівництва Київської міської ради з учасниками бойових дій, представниками громадських організацій ветеранів війни та праці (звукова техніка, святковий стіл, квіти) 6 травня;

·         проведення урочистостей на території Національного музею історії України у Другій світовій війні за участю заслужених художніх колективів України (запалення Вогню Слави, звук, сцена, квіти).

Читати запит та відповідь повністю

 

«Доступ до правди»

Фото - unian.net