Тільки на проект по встановленню прикордонних знаків на Чернігівщині витратили 53 тисячі гривень

6 Липня 2016 11:49

Графічний проект визначення місць встановлення знаків на кордоні на Чернігівщині довжиною 224 км обійшовся 52,7 тис грн.

Про це стало відомо з відповіді Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства на запит «Доступу до правди».

Згідно з розпорядженням Кабміну від травня 2015 року, відповідальним виконавцем заходів із «Винесення лінії українсько-російського державного кордону на місцевість та позначення її прикордонними знаками» є Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Самі роботи виконало ДП «Українське державне аерогеодезичне підприємство».

Також у запиті йдеться про те, що у бюджеті України цього року не передбачено інших бюджетних програм на фінансування заходів щодо інженерно-технічного облаштування українсько-російського кордону.

Раніше «Доступ» повідомляв, що торік було виділено 400 млн грн за бюджетною програмою «Заходи інженерно-технічного облаштування кордону».

Разом з тим загальна вартість стіни на кордоні з Росією складає  близько 4,14 млрд грн, з яких у 2015 році мали б використати 1,07 млрд грн.

Читати відповідь та запит повністю

 

«Доступ до правди»

Фото - image.zn.ua