Шевченківська РДА відповіла, що порно в Центрі надання адмінпослуг дивився охоронець

5 Травня 2016 14:51

Шевченківська РДА проводить службову перевірку, щоб з’ясувати особу, яка переглядала порно у приміщенні Центру надання адміністративних послуг. Про це стало відомо з відповіді Шевченківської районної державної адміністрації на запит користувача «Доступу до правди».

Запитувач поцікавився, кому належить кабінет ЦНАПу на фото , що було опубліковане у Фейсбуку, і які вжито дії щодо цієї особи.

Шевченківська РДА зазначила, що користувачка Фейсбуку Анастасія Магонова розмістила фотографію в суботу 23 квітня о 21.18. Знімок було зроблено в цей же день у неробочий час. На момент зйомки у приміщенні ЦНАП мав перебувати тільки співробітник охоронної фірми, який не є державним службовцем.

Зараз проводиться внутрішня службова перевірка щодо з’ясування осіб, які могли бути причетні до перегляду «відео сумнівного змісту»

Також Шевченківська РДА зазначила, що на викладеному в соціальні мережі фото зображено вхід та вікно у вестибюль приміщення Шевченківської РДА на бульварі Тараса Шевченка, 26/4. Відтак, на фото знаходиться приміщення з загальним доступом для відвідувачів ЦНАПу, а не робочий кабінет працівників адміністрації. У вестибюлі напроти входу на стіні знаходиться монітор електронної черги, в якості якого використовується телевізор SONY KDL-40BX.

Читати запит та відповідь повністю

 

«Доступ до правди»