Полтавське управління ЖКГ відмовляється надавати копії документів, де вказано вартість велодоріжки

20 Жовтня 2017 11:51

Управління житлово-комунального господарства виконкому Полтавської міськради не надає інформацію про суму коштів, яку міськрада витратила на облаштування велодоріжки у мікрорайоні «Половки». Про це пише «ЕнергоЛайф».

На початку жовтня «ЕнергоЛайф» направив до Управління ЖКГ запит, у якому просив надати копію документа, в якому йдеться про загальну суму коштів, витрачених на облаштування велодоріжки по вулиці Курчатова (Полтава), а також копію документа, в якому йдеться про список вулиць, де облаштували та планують облаштувати велодоріжки протягом 2017 року.

У встановлений законом термін на редакційну пошту надійшла відповідь від управління ЖКГ, де йшлося про неправильне оформлення запиту.

Журналістка Вікторія Бондаренко тоді направила до міськради повторний запит через портал «Доступ до правди», проте у відповіді  управління ЖКГ відповіло, що у них відсутня запитувана інформація та документи.

 

 

При цьому на сайті Полтавської міської ради ідеться про те, що велодоріжку було облаштовано на доручення Андрія Ляміна, заступника Полтавського міського голови.

 

«Доступ до правди»

Фото Євгена Каблучка, «Енерголайф»