Поліція розслідує кримінальне провадження щодо земельних угод Черновецького

9 Вересня 2016 12:48

Шевченківське управління поліції у Києві розслідує кримінальне провадження за фактом можливого вчинення службовими особами КМДА, у тому числі екс-мером Леонідом Черновецьким, злочинів у земельному законодавстві.

Про це повідомляє народний депутат України з «Народного Фронту» Віктор Романюк у соціальних мережах, публікуючи відповідь Генеральної прокуратури України на свій запит.

Йдеться про кримінальне провадження за ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».

Водночас Генеральна прокуратура повідомила про те, що екс-меру Києва Леоніду Черновецькому і його синові Степану повідомлення про підозру не вручалося.

 «Кримінальні провадження, у яких вручено повідомлення про підозру Леоніду або Степану Черновецькому, не розслідувалися та не розслідуються», – йдеться у відповіді Генпрокуратури на звернення Віктора Романюка.

Нагадаємо, що Леонід Черновецький був міським головою Києва у 2006-2012 роках.

Раніше повідомлялося, що Леонід Черновецький вирішив балотуватися у парламент Грузії.

Також 12 липня 2016 року в Іспанії було затримано сина Леоніда Черновецького – Степана. Пізніше – 12 серпня – Леонід Черновецький повідомив про вихід Степана з іспанської в’язниці.

 

«Доступ до правди» 

Фото - slovoidilo.ua