Після Євробачення Арці Дружби народів повернуть колишній вигляд, - відповідь КМДА

28 Квітня 2017 13:00

Київська міська адміністрація у відповідь на запит повідомила, що після завершення пісенного конкурсу Євробачення, з Арки Дружби Народів знімуть різнокольорову плівку. Про це повідомляє інформаційне агентство «Українські новини».

У відповіді також зазначено, що на розфарбування арки кошти з міського бюджету не витрачали. Всі витрати на себе взяла приватна компанія ТОВ «Сі Еф Сі Консалтинг Компані».

«У зв’язку з проведенням у Києві пісенного конкурсу «Євробачення-2017»... генеральний директор ТОВ "Сі Еф Сі Консалтинг Компані" Геннадій Курочка, звернувся до Департаменту з ініціативою тимчасового графічного оформлення Арки Дружби народів плівкою у кольори веселки за рахунок власних коштів… Також, ТОВ «Сі Еф Сі Консалтинг Компані» взяло на себе зобов’язання по закінченню пісенного конкурсу «Євробачення-2017» виконати роботи зі зняття нанесеної плівки та повернути споруді її початковий вигляд», – сказано у відповіді.

Зранку 28 квітня, за повідомленнями УНІАН,  представники «Правого сектору» заблокували роботи з розфарбування арки. Зміну кольорів пам’ятника останні вважають «пропагандою ЛГБТ».

 Фото - censor.net.ua

«Доступ до правди»