Облаштування дитячої кімнати у Верховній Раді коштувало майже 73 тис гривень

6 Листопада 2015 11:26

Облаштування дитячої кімнати у Верховній Раді коштувало майже 73 тис гривень. Таку інформацію, а також кошторис витрат на інформаційний запит «Доступу до правди» надав апарат Верховної Ради України.

 

У відповіді ідеться, що дитяча кімната створена на підставі розпорядження Голови Верховної Ради України № 1495 від 29 жовтня 2015 року "Про деякі заходи щодо організації функціонування дитячої кімнати в адміністративному будинку Верховної Ради України". Дитяча кімната передбачена для тимчасового перебування дітей відвідувачів, які в установленому порядку мають право знаходитися в адміністративних будинках Верховної Ради України, а також дітей народних депутатів України та працівників Апарату Верховної Ради України. 

На запитання щодо працівників дитячої кімнати, апарат ВР відповів, що штатними розписами Апарату Верховної Ради України та державних підприємств і установ, що належать до сфери управління Апарату Верховної Ради України, не передбачено посад працівників дитячої кімнати. Відповідні послуги надаються на підставі договору, укладеного з урахуванням вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель».

 Читати відповідь повністю

 «Доступ до правди»