З Новим роком! Привітання від команди «Доступу»

31 Грудня 2020 09:00

Дорогі наші однодумці! Громадяни й громадянки, експерти та експертки, активісти та політики, журналісти та розпорядники інформації, усі-усі-усі!

Спасибі вам за цей рік, який ви провели з нами, беручи участь у наших обговореннях та даючи коментарі для публікацій, коментуючи та розшарюючи наші дописи, пишучи десятки та сотні запитів через платформу «Доступу до правди», невтомно напрацьовуючи зміни у робочих групах, дискутуючи та сперечаючись через правки у законах, радіючи разом з нами  перемогам та журналістським розслідуванням, відкриваючи дані і закриваючи корупційні схеми, сприяючи цифровізації та е-доступу до даних, запитуючи і відповідаючи…

Ви були з нами, ви робили свій внесок у те, щоб публічна інформація була відкритою та доступною, аби вона працювала на благо суспільства та демократії, аби гроші витрачались за призначенням, а високі посади обіймали професіонали, а не «добрі знайомі».

У нас багато планів на 2021 рік: покращувати законодавство у сфері доступу, запроваджувати норми Конвенції Тромсо, виробляти судову практику, яка сприятиме публічності інформації, долати бюрократичні перешкоди та відкривати дані.

Разом ми усе зможемо зробити, лише треба набратись сил.

Тому бажаємо вам чудових свят у теплому оточенні важливих вам людей, світлих емоцій та натхнення, маленьких див і великих радощів.

З Новим Роком!

Ваш «Доступ»