Нацгвардія проводить службове розслідування через продаж металобрухту з військової машини

10 Жовтня 2016 11:54

Головне управління Нацгвардії проводить службове розслідування через продаж військовослужбовцями металобрухту у районі селища Жуковського поблизу Харкова. Про це стало відомо з відповіді Національної гвардії України на запит користувача «Доступу до правди».

Користувач «Доступу до правди» надіслав інформаційний запит до Міністерства оборони України 6 вересня. У ньому повідомлялося, що в інтернеті було оприлюднено інформацію та фото, що у Харкові, район селища Жуковського, декілька військових на вантажному автомобілі з державним номером 1711 Ф4 виконували розвантаження та продаж металобрухту з вказаної вантажівки.

Відтак, запитувач попросив надати документи про списання та продаж майна, а також кількість грошей, які надійшли до держбюджету чи бюджету Міноборони за продаж вказаного майна.

На виконання доручення Міноборони Головне управління Нацгвардії повідомило, що за даним фактом командуванням військової частини 3017 Національної гвардії України, на обліку якої перебуває вантажний автомобіль з номерним знаком 1711 Ф4, проводиться службове розслідування

«За результатами розслідування винних буде притягнуто до відповідальності відповідно до вимог чинного законодавства», – вказано у листі Головного управління Нацгвардії.

Читати відповідь та запит повністю 

«Доступ до правди»