НАБУ: відділ по доступу до інформації лише формується (+ тимчасові контакти)

11 Листопада 2015 16:50

Національне антикорупційне бюро України інформує, що триває конкурс на зайняття вакантних посад в Управлінні по роботі з громадськістю.

«Управління не сформовано, його керівника ще не визначено», - таку відповідь отримав «Доступ до правди» після того, як редакція втрутилася у листування НАБУ  та нашого дописувача, який просив надати інформацію про спеціальний структурний підрозділ та контактні дані посадових осіб Національного антикорупційного бюро, відповідальних за організацію роботи із забезпечення доступу до публічнної інформації.

Лист, який отримав дописувач, містив на двох сторінках шість витягів із закону України «Про доступ до публічної інформації» та інших законів України, але не давав відповіді по суті.

Після звернення редакції «Доступу» до прес-служби НАБУ, дописувач отримав відповідь по суті.

Зокрема прес-служба оперативно надіслала  координати працівників, які тимчасово відповідають за доступ до публічної інформації, а саме це відділ по роботі з персоналом, начальник – Усенко Яна Олегівна, контактний номер телефону (044) 246-30-03. Електронною поштою запити до НАБУ варто надсилати на info@nabu.gov.ua.

 

«Доступ до правди»