На запит щодо витрат 2019 року, у Миколаєві надсилають відповідь про витрати 2018 року

28 Січня 2019 11:52

Миколаївська облдержадміністрація не надала відповіді по суті на інформаційний запит журналісту Андрію Лохматову. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку.

За словами Лохматова, він звернувся з інформаційним запитом до Миколаївської ОДА з приводу того, скільки коштів виділено в обласному бюджеті на реконструкцію будівлі Миколаївської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Обласний шахово-шашковий клуб» ім. М.В. Шелеста у 2019 році.

Журналіст пояснив у коментарі ІМІ, що реконструкцію цього закладу розпочато минулого року, але наразі невідомо, чи передбачено кошти на її продовження у 2019 році, про що, власне, він і запитав у представників влади.

Проте в отриманій відповіді за підписом профільного заступника голови ОДА Євгена Шевченка йдеться про те, скільки було виділено і використано коштів на ремонт будівлі минулого року, який порядок ремонту, які роботи було проведено, що зазначалося на нарадах з цього приводу.

Відповіді ж на запитання: «Чи виділено кошти на ремонт у 2019 році, і якщо так, то яка сума?» –   так і не було надано.

Андрій Лохматов пояснив, що звертатиметься до ОДА з повторним запитом. У разі схожої відповіді, без вичерпного інформування на поставлені питання, журналіст буде змушений звернутися до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

«Доступ до правди»