На Майдані Незалежності сім рекламних засобів «Макдональдза» і «Сушиї» не мають дозволів

12 Травня 2016 14:08

На двох будинках на Майдані Незалежності висить сім незаконних рекламних засобів. Про це стало відомо з відповіді КП «Київреклама» на запит «Доступу до правди»

За адресою Софіївська, ½ розміщено рекламні засоби ТОВ «ПІІ МакДональдз Юкрейн ЛТД».  На цій будівлі встановлено два рекламні засобами з відповідними дозволами. Зокрема йдеться про кронштейн на фасаді будинку (дійсний до червня 2020 року) з дозволом №42663-14, а також про рекламну вивіску (дійсна до липня 2017 року).

Водночас на Софіївській, ½ без дозволу встановлено шість одиниць рекламних засобів. Йдеться про п’ять рекламних вивісок і один кронштейн на фасаді.

Згідно з інформацію сайту КП «Київреклама», реклама «Макдональдза», що не має дозволу, значиться «проект розпорядження» та «в роботі». 

Інформацію про рекламні засоби, встановлені без дозволу 28 квітня 2016 року, направлено до Департаменту містобудування та архітектури для прийняття рішення щодо включення їх до проекту «Про демонтаж рекламних засобів».

Щодо реклами ТОВ «Сушия» на будинку по вулиці Бориса Грінченка, 2/1, то на ньому є три рекламні вивіски, дві з дозволами, одна – без. Законні рекламні вивіски мають дозвіл до листопада 2018 року.

КП «Київреклама» направило інформацію про рекламні засоби, встановлені без дозволів, до Департаменту містобудування та архітектури ще 18 березня 2016 року.

Читати запит та відповідь повністю

Ознайомитися з детальною мапою розміщення реклами в Києві можна на сайті КП «Київреклама».

«Доступ до правди»

Фото - Google Maps