На канал «Культура» в 2016 році планується виділити понад 12 мільйонів гривень

3 Березня 2016 11:15

На виробництво телепрограм Філією Національної телекомпанії України «Центральна дирекція канал «Культура» передбачені видатки у сумі 12 308,4 тис. гривень. Таку відповідь надав Державний комітет телебачення і радіомовлення України на інформаційний запит  «Доступу до правди».

Також у відповіді ідеться, що згідно з законом «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України» та постановою Кабінету Міністрів № 567 «Деякі питання утворення публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» Державна телерадіокомпанія «Культура» реорганізована шляхом приєднання до Національної телекомпанії України.

Згідно з штатним розписом «Центральна дирекція канал «Культура» має штат 184 одиниці із місячним фондом заробітної плати 484 268,9 гривень.

Попри те, що згідно з реорганізацією «Культура» стала частиною НТКУ, вона має окремий адміністративно-управлінський персонал з окремою бухгалтерією та відділом кадрів. У цілому в адміністрації каналу 20 штатних одиниць, зокрема директор, три заступники, 6 бухгалтерів, 6 працівників у відділі правової і кадрової роботи тощо.

У Творчо-виробничому об’єднанні, до складу якого входять редакція художньо-мистецьких програм, міжнародних та регіональних програм, інформаційно-аналітичних та науково-просвітницьких, група «Новини», «Ранок з культурою», а також групи операторів та організації виробництва, сукупно працює 98 людей, з них журналістів лише 34.

 

Читати запит і відповідь повністю

 

«Доступ до правди»