На департамент протидії наркозлочинності у 2015 році витратили 10,9 млн грн

3 Березня 2016 15:06

Загальні витрати на утримання Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України у 2015 році склали 10,972 млн грн. Це загальна сума видатків за листопад та грудень минулого року. Таку інформацію повідомили в Нацполіції на запит користувача «Доступу до правди».

Згідно з фінансовою та бюджетною звітністю департаменту видатки у листопаді становили 2,6 млн грн, у грудні – 8,36 млн грн. При цьому, як сказано у відповіді, витрати здійснювались «відповідно до затвердженого кошторису, у режимі економії, у відповідності до необхідних потреб».

Тимчасовим штатом департаменту передбачено 600 посад.

Щодо службових автомобілів, які перебувають у користуванні департаменту протидії наркозлочинності, то на запит громадянина повідомили, що їх на сьогоднішній день три – Toyota Avalon – 1 шт, Volkswaggen Passat – 2 шт. «Човнів та літальних апаратів у користуванні департаменту немає», - уточнили в установі.

Як уже писав «Доступ до правди», у 2015 році було ліквідовано 143 нарколабораторії, знищено понад 7,55 млн наркомісних рослин, відкрито 25,3 тис. кримінальних проваджень та вручено підозри 14,9 тис. особам.

Читати запит та відповідь повністю

 

«Доступ до правди»