МЗС і МОЗ має заборгованість із зарплати на суму 5, 05 мільйонів гривень

10 Жовтня 2016 10:50

Станом на 20 вересня Міністерство закордонних справ і Міністерство охорони здоров’я мали заборгованість із заробітної плати на суму близько 5, 05 млн грн. Про це стало відомо з відповіді Міністерства соціальної політики на запит користувача «Доступу до правди».

Зокрема, заборгованість із заробітної плати працівникам бюджетних установ Міністерства закордонних справ України становила близько 4, 40 млн грн, Міністерства охорони здоров’я – близько 654 тис грн.

Також у відповіді на запит повідомили, що заборгованість із заробітної плати працівникам бюджетних установ, які фінансуються із державного бюджету і належать до сфери управління інших міністерств, відсутня.

Міністерство соціальної політики здійснює моніторинг щодо заборгованості заробітної плати відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 березня 2009 року «Про запровадження спеціального моніторингу  погашення підприємствами, установами та організаціями заборгованості із заробітної плати, страхових внесків до Пенсійного фонду та обов’язкових платежів до державного та місцевих бюджетів».

Читати відповідь та запит повністю 

«Доступ до правди»

 

Фото - varianty.lviv.ua