Куди встановлять обладнання для води вартістю понад 2 мільйони гривень

27 Січня 2022 09:17

Журналісти львівського видання «Гал-Інфо» за допомогою запиту розвідали, для чого призначається тендерна закупівля вартістю понад 2 мільйони гривень.

10 січня 2022 року «Львівводоканал» оголосив тендер на закупівлю «Комплексу обладнання для очищення та подачі води», очікувана вартість якого становить 2230000 гривень. Аукціон почнеться 27 січня.

У відповідь на інформаційний запит, в ЛКП «Львівводоканал» повідомили, де і навіщо встановлять придбане обладнання. Воно призначене для проведення капітального ремонту і передбачає встановлення нових приладів для фільтрації та очищення води. 

«Монтаж даного обладнання ЛМКП «Львівводоканал» планує провести на об’єкті за адресою по вул. Хуторівка, 24 після проведення капітального ремонту нежитлового приміщення для влаштування адміністративного пункту та Центру води за даною адресою», – повідомили в ЛКП.

Читайте також: Цікава закупівля у Прозорро? Запитай про призначення

Це не єдині ремонтні роботи, які торкнулися вулиці Хуторівка. 27 січня 2020 року почалася реконструкція проїзної частини, заміна всіх комунікаційних мереж, встановлення велодоріжок. 17 вересня 2020 року капітальний ремонт було завершено. 

 «Доступ до правди»