Комунальне підприємство вважає акти виконаних робіт службовою інформацією

29 Березня 2017 15:04

Комунальне підприємство «Наше місто» у місті Запоріжжя у відповіді на запит відповіло, що інформація щодо актів виконаних робіт у житловому будинку  належить до службової. Про це повідомляє Громадська організація «ОЖБК, СБКБ «Вікторія» на своїй сторінку у мережі Фейсбук.

Запит до комунального підприємства надіслав співвласник житлового будинку.

«Враховуючи порядок забезпечення доступу до інформації в комунальному підприємстві «Наше місто», затверджений наказом генерального директора від 26.10.2016 №84, інформація, що міститься у документах підприємства, які становлять внутрішньовідомчу службову кореспонденцію (в даному випадку – акти виконаних робіт та інші документи, які підтверджують законність нарахування за утримання будинку та прибудинкових територій), є службовою. Таким чином у нашого підприємства відсутні законні підстави в наданні вам копії зазначеного документу», - йдеться у відповіді  комунального підприємства.
Запитувач готується подати повторний запит, у якому мотивуватиме, що інформація про управління комунальним майном згідно п. 5 ст. 6 ЗУ «Про доступ до публічної інформації», є публічною. 

«Доступ до правди»