КМДА: Головну ялинку країни встановили за кошт громадської організації

24 Грудня 2015 10:59

Відповідальність за організацію, проведення і фінансування заходу «Новий рік між двома дзвіницями», в тому числі й встановлення головної новорічної ялинки, взяла на себе ГО «Столичні ініціативи». Таку інформацію повідомив департамент культури КМДА на запит журналіста «Доступу до правди».

За традицією головну новорічну ялинку засвітили в День Святого Миколая 19 грудня 2015 року на Софійській площі, стоятиме вона до 16 січня 2016 року. 

Минулого року організацію та проведення новорічних свят в Києві КМДА здійснювала також у партнерстві з ГО «Столичні ініціативи». Коштом громадської організації було встановлено ялинку, подаровану столиці міською владою Івано-Франківська. Вартість встановлення головної новорічної ялинки у КМДА не назвали

Згідно з даними ЄДРПОУ, головою ГО «Столичні ініціативи» є Ігор Добруцький, який також  очолював Громадське об'єднання «Асоціація флористів України», працював радником київського міського голови, пізніше – виконувачем обов'язків заступника голови Київської міської державної адміністрації. 

Як повідомляє департамент культури КМДА, у цьому році значно розширилась географія новорічно-різдвяних заходів та збільшилась кількість їх локацій. Святкування проходитиме зокрема на Софійській та Михайлівській площах, охопить Володимирський проїзд, Троїцьку площу, Поштову площу, Контрактову площу, Арку Дружби народів, Співоче поле та Печерський ландшафтний парк. 

Читати запит та відповідь повністю

 

«Доступ до правди»