Керівник спортивної школи подякував меру Чернігова за гроші, які офіційно не виділялися

12 Вересня 2017 13:13

Міська рада Чернігова повідомила, що не виділяла кошти на відрядження та участь команди вихованців комунального позашкільного навчального закладу дитячо-юнацька спортивна школа № 1 у чемпіонаті світу з веслування на човнах «Дракон». Про це повідомляє видання «Високий вал» з посиланням на відповідь ради на запит активіста Олександра Гашпара.

Активіст надіслав запит, оскільки керівник дитячо-юнацької школи на своїй сторінці у мережі Фейсбук зазначив, що кошти на відрядження дав міський голова Чернігова Владислав Артошенко.

«З відповіді на мій запит виходить, що чернігівську команду ніхто не відряджав на змагання, натомість керівник КДЮСШ №1 перед початком поїздки зі своєї сторінки в ФБ дякував чернігівському міському голові і начальнику управління освіти за допомогу у відрядженні чернігівської команди на ці змагання», - зазначає Олександр Гашпар.

В останньому абзаці відповіді розпорядника також зазначено, що управління освіти міської ради не відряджало команду для участі у цих змаганнях.

 

фото - http://format.cn.ua/news/vladislav_atroshenko_rozpoviv_pro_novikh_zastupnikiv_miskogo_golovi_chernigova/2016-12-27-3520

«Доступ до правди»