Голова селищної ради на Хмельниччині тричі не відповів на запити щодо своєї зарплати

19 Квітня 2017 15:15

Голова Ямпільської селищної ради Білогірського району Іван Бурлака тричі не відповів на запити щодо суми заробітних плат з усіма доплатами керівництва Ямпільської селищної ради у грудні 2016 року. Про це повідомляє сайт «Незалежний громадський портал».

Не отримавши від Івана Бурлаки відповіді, журналісти опублікували матеріал «Більше ніж у Гройсмана – на Хмельниччині голові селищної ради нарахували 68 тис. грн зарплати» у якому стверджують, що у грудні 2016 року сільський голова отримав премію у розмірі п’яти окладів.

Після публікації «Незалежного громадського порталу» та ще кількох видань, Іван Бурлака на сторінці у мережі Фейсбук «Ямпіль Селищна Рада» спростував інформацію щодо 68 тисяч гривень, пояснюючи, що всі медіа, що написали про його зарплатню, зробили замовні матеріали.

«Хочу нагадати професору права Олуйко В.М. (депутат Хмельницької обласної ради, - ДП), що тільки суд може визнати людину злодієм. Мабуть професор не знає, що заробітну плату та премію голові призначає сесія відповідної ради. Мені, як голові, було нараховано 45 тисяч гривень премії, а не 68 тисяч гривень, як описує пан Олуйко В.М.», - йдеться у дописі Бурлаки.

Інформації щодо того, чому сільський голова не відповідав на запити журналістів, у дописі немає. «Незалежний громадський портал» пише, що у телефонній розмові Іван Бурлака підтверджував, що запити отримав.

 

«Доступ до правди»