До кінця року Києві поремонтують три мости – Московський, Патона, Південний

12 Липня 2016 10:52

У Києві цього вересня має розпочатися ремонт Московського мосту і мосту ім. Е. О. Патона. Про це стало відомо з відповіді Київської міської державної адміністрації на запит користувача «Доступу до правди».

Згідно з розпорядженнями КМР від травня 2013 року, на замовлення КК «Київавтодор» була розроблена проектно-кошторисна документація щодо капітального ремонту мостового полотна та деформаційних швів на металевій погоновій будові вантової частини Московського мосту.

Виконання самого ремонту очікується у вересні 2016 року після проведення процедури відкритих торгів і визначення генпідрядника.

Також КМДА повідомила, що у вересні, після проведення торгів та визначення генпідрядника, очікується капітальний ремонт деформаційних швів на мосту ім. Е.О. Патона.

Останній раз міст Патона обстежували у 2014 році.

Також за розпорядженням від 2013 року з 10 травня цього року розпочався капітальний ремонт мостового полотна та деформаційних швів на металевій прогоновій будові вантової частини Південного мосту. Також мають відремонтувати деформаційні шви естакадної частини мосту. Роботи триватимуть до кінця серпня.

Також КМДА повідомило, що у квітні було завершене комплексне обстеження мосту Метро.

Зараз готуються матеріали для проведення відкритих торгів на розробку проектно-кошторисної документації стадії ТЕО з капітального ремонту мосту.

Технічне обстеження Рибальського та Залізнично-автомобільного мостів буде проводитися після завершення будівництва та передачі в експлуатацію у 2018 та 2019 роках.

Читати відповідь та запит повністю

 

«Доступ до правди»

Фото - 112.ua