Через травмування на вулицях у Дніпропетровську шпиталізували 245 осіб, у Львові – 222 особи

8 Лютого 2016 13:43

У січні 2016 року лікування з приводу вуличних травм отримали 245 пацієнтів у Дніпропетровська,  у Львові госпіталізували 222 особи. В Одесі 4 мешканця постраждали від падіння бурульок. Таку інформацію повідомили департаменти охорони здоров’я місцевих рад на запит «Доступу до правди».

Зокрема у Дніпропетровську в листопаді від вуличних травм постраждало 92 особи, у грудні – 123, у січні – 245. При цьому звернень в амбулаторії щодо травм, отриманих через падіння бурульок, не реєстрували.

Управління охорони здоров’я Львівської міськради також надало невтішну статистику: у грудні у Львові було травмовано 1588 осіб, госпіталізовано – 220, у січні травмувалось 1646 осіб, у лікарню поклали 222 мешканця.

Департамент охорони здоров’я Одеси зазначив, що у листопаді та грудні в середньому за добу до травмпунктів та приймальних відділень міста зверталось по 25 осіб, у січні у зв’язку з погіршенням погодних умов кількість звернень на день становила 62-70 осіб.

Також у січні до лікувально-профілактичних установ Одеси звернулось 4 травмовані особи з приводу падіння бурульок, двоє з яких були госпіталізовані.

«Доступ» надсилав запити до Харківської міськради та КМДА, однак у Харкові сказали, що такої статистики не ведуть, а у столиці запит перенаправили до департаментів охорони здоров’я і містобудування та архітектури, однак відповіді досі не отримано.

Читати запити та відповіді повністю:
Дніпропетровськ, Львів, Одеса

 

 

«Доступ до правди»