Адміністрації Президента потрібно 20 днів для відповіді, чому Ложкін провів презентацію книги у робочий час

5 Квітня 2016 14:12

Проект «Ні Корупції!» отримав повідомлення про подовження строку відповіді на запит  до 20 днів. Про це йдеться на веб-сайті проекту.

Запит проекту «Ні Корупції» був зареєстрований в Адміністрації Президента 29 березня 2016 року.  

У запиті йшлося про надання підстав, на яких голова Адміністрації Президента України Борис Ложкін 18 березня 2016 року у свій робочий час проводив зустріч із представниками ЗМІ в рамках презентації видання «Четверта республіка», де він виступає співавтором як приватна особа.

Також у цьому запиті «Ні корупції!» попросив надати копію посадових обов’язків голови АПУ та вказати організаторів зустрічі голови АПУ Бориса Ложкіна з представниками ЗМІ 18 березня.

Презентація книги голови АПУ Бориса Ложкіна для журналістів відбулася  18 березня. Зранку – презентація для журналістів в готелі «Інтерконтиненталь», ввечері –  презентація книги за участі президента Петра Порошенка, а також політиків та журналістів.

Як писала «Українська правда», витрати на презентацію книги голови АП Бориса Ложкіна «Четверта республіка» склали 668 319 гривень 84 копійки.

У цю суму входили організація ранкового брифінгу, оренда залів київського готелю «Інтерконтиненталь», вечірній фуршет, технічне забезпечення і поліграфія.

 

Усі витрати Ложкін покрив сам, повідомили в АПУ.