31 серпня – онлайн-дискусія про поширення інформації під час воєнного стану

25 Серпня 2022 13:27

Про особливості поширення інформації під час воєнного стану, в тому числі і доступ до публічної інформації, 31 серпня  2022 року о 10:00 під час  онлайн-зустрічі будуть розповідати медіаюристи ГО «Платформа прав людини».

Таких зустрічей вже відбулось декілька, і вони, як обіцяють у ГО, стануть регулярними. Ці зустрічі проводяться у форматі питання-відповідь і кожна з них - це можливість наживо поспілкуватися про свободу вираження поглядів з практикуючими у сфері медіа юристами і адвокатами, поділитися своїм досвідом з колегами і почути відповіді на свої запитання.  

Тривалість зустрічі – орієнтовно 1,5 години.

Щоб отримати запрошення на подію, необхідно зареєструватися за посиланням.

Дедлайн реєстрації на зустріч 29.08.2022, 09:00.

Поставити своє запитання можна як заздалегідь, під час реєстрації в гугл-формі, так і у прямому ефірі безпосередньо під час зустрічі.

31 серпня на запитання будуть відповідати:

Євген Воробйов медіа-юрист, адвокат, має юридичний досвід понад 10 років, що включає досвід як на державній службі, так і приватної практики. Життєве кредо: “Не знаєш як діяти? Дій за законом!”

Ольга Вдовенко, адвокатеса, експертка з питань доступу до публічної інформації, займається правозахисною діяльністю та консалтингом неурядових організацій з 2002 року.

Людмила Опришко, адвокатеса, медіаюристка, медіатренерка, має більш ніж 20-річний досвід захисту професійної діяльності журналістів та ЗМІ, чимало виграних справ в українських судах та Європейському суді з прав людини.

Олександр Бурмагін, медіаексперт. Більше 20 років захищав право на свободу слова в національних судах та Європейському суді з прав людини. В грудні 21-го року Олександра призначено Верховною Радою України до складу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Захід організовано в рамках проєкту «Свобода вираження поглядів в часи збройного конфлікту», який є спільним проєктом чотирьох організацій: Freedom House, Інститут масової інформації, Платформа прав людини та Центр прав людини ZMINA.

 

«Доступ до правди»