У КМДА шукають 20 адміністраторів у ЦНАП та заступника директора департаменту соцполітики

15 Грудня 2015 14:37

У Центрі надання адміністративних послуг КМДА оголошено конкурс на 20 вакантних посад у відділ адміністраторів мобільного реагування. Також вакансії є у департаментах соцполітики, транспорту, земельних ресурсів, службі у справах дітей та сім’ї тощо. Такі дані отримав журналіст «Доступу до правди» на інформаційний запит.

На офіційному сайті Київської міськдержадміністрації оголошено конкурси на заміщення вакантних посад лише у трьох департаментах: фінансів, земельних ресурсів та ЦНАПа.

Однак, як з’ясував наш журналіст, у структурних підрозділах КМДА є й інші вакансії. Ми також попросили надати копії оголошень про конкурс або гіперпосилання на них.

У департаменті соціальної політики шукають заступника директора департаменту, начальника відділу стаціонарних та курортних установ та двох головних спеціалістів. При цьому в оголошенні на сайті, яке з’явилось після нашого запиту, не сказано, які вимоги до кандидатів, які документи потрібно подавати, кінцевий термін прийому резюме та інша необхідна для претендентів інформація тощо.

У департаменті транспортної інфраструктури повідомили, що оголосили через газету «Срочно требуются!» вакансії начальника відділу організації дорожнього руху та кількох спеціалістів, проте так само уникли повідомити деталі, які б могли зацікавити потенційного претендента.

Ще 5 вакансій виявилось в Управлінні самоврядного контролю – заступника начальника управління та 4 головних спеціалістів, однак конкурс на ці посади не оголошувався.

Не шукають працівників і на 2 вільні посади у службі у справах дітей та сім’ї (провідний спеціаліст-бухгалтер та спеціаліст захисту прав дітей) та у департаменті суспільних комунікацій (3 головних спеціаліста), посилаючись на розпорядження мера № 636, яким скорочуються штати департаментів.

Про відсутність вакансій відповіли в держархіві Києва, департаменті житлово-комунальної інфраструктури та департаменті благоустрою і природного середовища.

Решта департаментів, управлінь та відділів КМДА інформацію про кадрові потреби не повідомили.

Читати запит та відповідь повністю

 

 «Доступ до правди»