Бабинська громада на Рівненщині ігнорує інформаційні запити

21 Березня 2017 13:40

Бабинська територіальна громада не відповідає на інформаційні запити. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив виконавчий директор громадської організації «Антикорупційний моніторинг» Юрій Дюг.

3 березня він надіслав до Бабинської громади Гощанського району Рівненської області запит на отримання публічної інформації, який було проігноровано. У запиті Юрій Дюг просив надати інформацію щодо діяльності Бабинської громади та декларацію про доходи за 2015 рік голови громади Гречича Олега Степановича.

«До керівництво ОТГ не можна дотелефонуватися ні на мобільний, ні на стаціонарний телефони. Просто кілька днів поспіль ні голова, ні його підлеглі не беруть слухавку», - коментує ситуацію активіст.

За словами Дюга, «Антикорупційний моніторинг» проводить дослідження прозорості і відкритості об’єднаних територіальних громад на Рівненщині з метою виявлення недоліків у публічності ОТГ та допомогти їх усунути.

На подібні запити від «Антикорупційного моніторингу» своєчасно відповіли Млинівська, Радивилівська, Клесівська та Деражненська громади.

 

«Доступ до правди»